loading...
loading...
loading...

Big Daddy Fishing Team är ett helt unikt team som grundas på att ha jävligt roligt
tillsammans och vårt motto är att chilla och Drilla tillsammans.
Här nedan presenteras de unika och balla teammedlemmarna.
 
/Big Daddy.

Big Daddy him self. Team Leader och lekledare. Allsidig fiskare med förkärlek till Gäddfiske men är alltid öppen för förslag. Tycker det är lika kul att bara paddla runt som att fiska.

Mr BEAST är vår starkaste Paddlare som kan uppnå hastigheter på 25 knop. Älskar att slänga iväg träpluggar på över 500 gr. Är det svallvågor på sjön så vet ni att Mr Beast är i närheten. Favoritart är Gädda och Gös och Havsöring. 

Frasse 
Den modiga och oberäkneliga följeslagaren som man aldrig vill vara utan.Frasse är en ädelfiskare långt ut i fingerspettsarna och en grym Abborrefiskare.

Grand Daddy 
Vår äldsta medlem och kanske en av världens äldsta paddlare. Mats som han även heter har många års erfarenhet av sportfiske och är alltid nyfiken på att prova nya metoder.

Mr Perci är en hängiven följeslagare som man alltid kan lita på. Oliver är akrobaten i gänget och han springer alltid runt i Kajaken för att få optimala fiskeförhållande. Favoritart är Gös och Abborre.

Daiwa Håkan även kallad "mannen i blått". Håkan är en av Scandinaviens bästa kastare. Han når otroliga längder tack vare sina fina Daiwa prylar. Favoritarter är Gädda och Havsöring. 

Skåne Alexander har vigt sitt liv till Gäddan och det som inte han vet om Esox Lusius är inte värt att veta. Han använder sig bara av kvalitativa prylar från BFT.