Big Daddy Fishing Team är ett helt unikt team som grundas på att ha jävligt roligt tillsammans.

Vårt motto är att chilla och Drilla tillsammans.

Här nedan kommer vi att pressentera vårt helt unika och balla Team.

 

mvh Big Daddy.

 

IMG_0516

Big Daddy him self. Team Leader och lekledare. Allsidig fiskare med förkärlek till Gäddfiske men är alltid öppen för förslag. Tycker det är lika kul att bara paddla runt som att fiska.

 IMG_0761

Daiwa Håkan även kallad "mannen i blått".Håkan är en av Scandinaviens bästa kastare. Han når otroliga längder tack vare sina fina Daiwa prylar. Favorit arter är Gädda och Havsöring. 

 IMG_0764 Mr BEAST är vår starkaste Paddlare som kan uppnå hastigheter på 25 knop. Älskar att slänga iväg träpluggar på över 500 gr. är det svallvågor på sjön så vet ni att Mr Beast är i närheten. Favorit art är Gädda och Gös och Havsöring. 
   
IMG_0802 

Mr Fiskedags är hovleverantör och en jävel på att fånga fisk. Han använder sig av metoder som ingen annan förstår sig på. Hade man satt i han med sin Kajak i Döda havet så hade han ändå levererat. Favorit art är allt som rör sig i vattnet.

 IMG_0674  Prospect: Skåne har ännu inte tagit det manliga beslutet att skaffa sig en Kajak. Men han hänger med så fort det bjuds på en möjlighet. Alxander har vigt sitt liv till Gäddan och det som inte han vet om Esox Lusius är inte värt att veta. Han använder sig bara av kvalitativa prylar från BFT. 
 IMG_0378 Prospect:   Mr Perci är en hängiven följeslagare som man alltid kan lita på. Oliver är akrobaten i gänget och han springer alltid runt i Kajaken för att få optimala fiskeförhållande. Ser ni någon ute på sjön som slår volter i Kajak så vet ni att det är Olli. Favorit art är Gös och Abborre. Oliver är ingen ägare av Kajak ännu då han fortfarande tänker på vilken modell och färg han vill ha "men det kommer väl".